Voit asettaa Sharepoint integraation päälle, mikäli olet yrityksen Visma Sign tilin pääkäyttäjä.

Täytettävät kohdat Visma Sign tilin asetuksissa (asetukset -> ohjelmistoyhteydet -> integraatiot) ovat seuraavat:

• Klikkaa "lisää uusi integraatio" -> valitse "Sharepoint" -pudotusvalikosta -> klikkaa "valitse"
  • Nimi: Lisää tähän nimi. Voit antaa nimen itse (esimerkiksi yrityksen nimi).
  • Url: Lisää tähän kohtaan Sharepointin kotisivun URL, joka löytyy osoite rivistä.
  • Käyttäjätunnus: Lisää tähän Sharepointin käyttäjätunnus (Suosittelemme luomaan erillisen käyttäjätilin Sharepointiin integraatiota varten).
  • Salasana: Lisää tähän Sharepointin salasana.
  • Laita aktiivinen -täppä päälle sille kansiolle,  johon asiakirjat on laitettu tallentumaan Visma Signissa.
  • Luo kyseiselle kansiolle kansiopolku: Tämän avulla määritellään mihin kansioon Sharepointissa haluat tallentaa tietyn Visma Sign kansion dokumentit.

Kansiopolku katsotaan seuraavalla tavalla Sharepointista:

OSA 1

• Avaa Sharepoint -> Edit -> valitse sivupalkista haluttu osa-alue/ylä otsikko -> klikkaa otsikkoa -> kopioi edellisen kauttaviivan ja “/Forms/AllItems.aspx” välissä oleva teksti
  • Esim. /sites/VismaTest/Jaetut asiakirjat/Forms/AllItems.aspx
  • Huomaathan, että osa-alue/ylä otsikko kansiopolussa on aina sen alkuperäisellä nimellä eli sillä nimellä, jolla olette sen alunperin Sharepointiin luoneet. Tämän takia oikea polku tulee tarkistaa yllä kerrotulla tavalla, eikä tähän voi välttämättä suoraan lisätä osa-alueen/ylä otsikon nimeä.

OSA 2

• Mikäli olet luonut alakansioita, kopioi halutun kansion nimi valitsemasi ylä otsikon alta. Muussa tapauksessa tallenna asiakirjat suoraan ylä otsikon alle.
  • Esim. Test -kansio.

OSA 3

• Muodosta polku yhdistämällä osa 1 ja 2: Esim. Jaetut asiakirjat/Test . Lisää tämä teksti “kansiopolku” kohtaan.
  • Jos sinulla ei ole ala kansiota Sharepointissa, lisää “kansiopolku” kohtaan ainoastaan tarkastamasi ylä otsikko esim. Jaetut asiakirjat.

Testaa toimiiko integraatio oikein laittamalla testitiedosto seuraavalla tavalla:

Kirjaudu Visma Sign tilille -> Asetukset -> Yritys -> Integraatiot -> klikkaa Testaa -painiketta Sharepoint integraation kohdalta.

Jos tiedosto tulee Sharepointiin oikeaan kansioon, integraatio toimii toivotulla tavalla.