Visma Sign Forms lomakepalvelusta on nyt mahdollista viedä lomakkeille syötettyjä tietoja ulkoisiin järjestelmiin, esimerkiksi jäsenrekisteriin tai asiakasrekisteriin.

Kun lomake on allekirjoitettu, lomakkeelle syötetyt tiedot siirretään käytettäväksi muissa järjestelmissä. Siirrossa käytetään webhook tekniikkaa ja siirrettävän tiedoston oletusmuoto on JSON.

Mikäli haluat kuulla lisää tai haluat ottaa toiminallisuuden käyttöön, ole yhteydessä kumppanitukeemme.