Jokaisella Visma Sign -käyttäjällä on mahdollisuus muokata omia henkilökohtaisia tietojaan. Henkilökohtaiset tiedot löytyvät omat tietoni -valikon takaa, kun olet vaihtanut roolivalikkoon asetuksen “käytä yksityishenkilönä”. Mikäli sinulla ei ole yritystä käyttäjätunnuksen takana, olet aina automaattisesti yksityiskäyttäjän tilillä.

Omat tietoni -kohdasta voit esimerkiksi muuttaa käyttäjätunnuksena toimivaa sähköpostiasi, vaihtaa salasanasi tai ostaa allekirjoituksia yksityistilillesi.