Voit rekisteröidä kaikki edustamasi yritykset Visma Sign -palveluun ja vaihtaa roolia eri yritysten välillä. Vaihtamalla roolia Visma Sign -selainpalvelussa oikean yläreunan "roolivalikosta", voit määritellä minkä yrityksen alla toimit. Voit samalla käyttäjätunnuksella hallinnoida kaikkia yrityksiä, mutta kaikilla yrityksillä on erillinen arkisto, eri asetukset jne.

Jokainen yritys täytyy rekisteröidä erikseen rekisteröitymislomakkeella sivulla https://sign.visma.net/fi/register. Mikäli kyseessä ovat saman konsernin yritykset, voit pyytää koontilaskun yrityksille. Mikäli haluat koontilaskun, ole yhteydessä tukeemme tuki.sign@visma.com