Lomakkeen muokkaus jatkuu Yhteystiedot -välilehdeltä. Alla on kuvattu tarkemmin joitakin tämän välilehden toimintoja ja miten valintasi näkyvät valmiilla lomakkeella.

1. Voit valita lähetetäänkö allekirjoitettu lomake haluamaasi sähköpostiosoitteeseen valinnalla Ilmoita allekirjoituksista organisaatiolle. Lisää kenttään sähköpostiosoite johon haluat allekirjoitetut lomakkeet sähköpostin liitteenä. Allekirjoitettu asiakirja tallentuu joka tapauksessa yrityksesi Visma Sign -tilin Arkistoon.

2. Valitse pudotusvalikosta yritys, jonka lomaketta olet muokkaamassa. Jos sinulla on käyttöoikeus yhteen yritykseen, valitse se. Jos sinulla on käyttöoikeuksia useisiin yrityksiin, valitse se jonka Visma Sign Arkistoon tämän lomakkeen valmiit kappaleet tallennetaan. Valittu yritys maksaa lomakkeiden allekirjoitukset osana sen Visma Sign -veloituksia. Kun olet lisännyt tiedot ja valinnut yrityksen, paina Siirry eteenpäin.

3. Mikäli valitsemasi yritys ei ole vielä aktivoinut lomakepalvelua käyttöön, näyttöön tulee tieto tarvittavista toimenpiteistä. Katso tarkemmin Palvelun aktivointi ensimmäisellä käyttökerralla.

Myöhemmillä asiointikerroilla, kun lomakepalvelu on aktivoitu, siirryt suoraan Asetukset -välilehdelle.