Asetukset -välilehdellä voit muokata seuraavia valintoja.

1. Valitse pudotusvalikosta haluamasi kansio valmiiden lomakkeiden tallennukselle. Jos haluat tallentaa lomakkeet uuteen kansioon, käy luomassa uusi kansio Visma Sign -selainkäyttöliittymän Arkisto - Luo uusi kansio -toiminnolla. Yleensä kannattaa sijoittaa lomakkeet erillisiin kansioihin eikä juurikansioon, sillä kansioille voi määrittää pääsyoikeudet käyttäjäryhmittäin.

2. Voit lisätä lomakkeelle yrityksesi logon tai muun kuvaelementin. Logo sijoitetaan lomakkeen yläreunaan, joko vasemmalle, keskelle tai oikealle, valintasi mukaan. Logo näkyy lomaketta täytettäessä ja tallentuu allekirjoitettuun asiakirjaan.

3. Joillain selaimilla pankkivarmennus ei toimi upotuksen sisällä. Visma Sign voi avata pankkivarmennuksen upotuksen ulkopuolelle, mutta tälloin käyttäjä palaa vismasignforms.com -osoitteeseen. Voit asettaa mukautetun paluuosoitteen, mikäli haluat käyttäjän aina palaavan omalle sivustollesi.

4. Voit valita näytetäänkö lomakkeen allekirjoittajalle onnistuneen allekirjoituksen jälkeen vakioviesti vai mukauttamasi viesti. Viestin yhteydessä näytetään latauslinkki, josta lomakkeen allekirjoittaja voi heti ladata oman kappaleensa valmiista lomakkeesta PDF-muodossa. Lomake tallentuu myös allekirjoittajan Visma Sign -arkistoon, ja riippuen aiemmin tekemästäsi sähköpostivalinnasta se voidaan myös lähettää sähköpostilla allekirjoittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen viestin liitteenä.

Kolmas vaihtoehto on ohjata allekirjoittaja onnistuneen allekirjoituksen jälkeen haluamaasi verkko-osoitteeseen (URL). Kopioi haluamasi osoite huolellisesti esim. selaimen osoiteriviltä. Jos ohjaat allekirjoittajan verkko-osoitteeseen, valmiin lomakkeen latauslinkkiä ei voida esittää - vastaat silloin itse allekirjoittajan kappaleen toimituksesta, mikäli se on tarpeen.

5. Samat valinnat ovat käytettävissä myös epäonnistuneen allekirjoituksen jälkeen näytettävälle viestille tai verkko-osoitteeseen ohjaamiselle. Allekirjoitus voi epäonnistua muun muassa koska:

• allekirjoittaja keskeyttää pankki- tai mobiilitunnistamisen
  • allekirjoittaja antaa väärin tunnuksensa
  • pankkitunnistuksessa tai mobiilitunnistuksessa tapahtuu tekninen virhe
  • allekirjoittaja jättää tunnistamisnäytön auki liian pitkäksi aikaa antamatta tunnuksiaan

6. Viimeisenä voit valita lomakkeen oletusmaan. Valitsemasi maan tunnistautumistavat näytetään lomakkeen täyttäjälle oletuksena. Käyttäjä voi kuitenkin halutessaan käyttää muiden maiden tunnistautumistapoja.

7. Kun olet tehnyt asetukset, paina Tallenna.

Tallentamisen jälkeen siirrytään Käyttöönotto -välilehdelle, josta löydät linkin valmiiseen lomakkeeseen, sekä iFrame -koodin lomakkeen upottamista varten. Lue lisää Verkkolomakkeen julkaisusta ja lähettämisestä.