Sen sijaan että rakennat lomakkeen alusta alkaen, voit hyödyntää lomakepalvelun valmiita pohjia. Kirjaudu Visma Sign selainpalveluun ja avaa lomakemuokkain painamalla Luo verkkolomake. Valitse Käytä lomakepohjaa ja valitse haluamasi mallipohja avautuvasta valikosta. Lomakepohjan lataaminen tyhjentää aiemmin lomakkeelle tekemäsi muutokset.

Voit muokata pohjaa vapaasti, ja esimerkiksi luoda siitä erilaisia versioita erilaisiin käyttötilanteisiin. Tee muut asetukset välilehdillä kuten muutenkin uutta lomaketta luotaessa. Pohjat eivät sisällä valmiita asetuksia. Lomakepohjia lisätään palveluun kysynnän mukaan. Voit ehdottaa uutta pohjaa lisättäväksi ottamalla yhteyttä Visma Sign-asiakaspalveluun.