Voit luoda aiemmin laatimastasi lomakkeesta kopion muokataksesi sitä uuteen käyttötarkoitukseen. Kopioi aiemmin tallentamasi lomake avaamalla se sähköpostissasi olevan muokkauslinkin kautta. Valitse Lisätoiminnot -  Luo kopio

Jatka lomakkeen muokkausta kuten uuden lomakkeen luotuasi. Kopioon tekemäsi muutokset eivät vaikuta alkuperäiseen lomakkeeseen millään tavoin. Varmista, että lomakkeella on kaikissa vaiheissa uuden käyttötarkoituksen mukaiset asetukset. Huomioithan että esimerkiksi logo ei siirry kopioituun lomakkeeseen.