Tilin pääkäyttäjät voivat lisätä yritykselle käyttäjiä ja muokata heidän käyttöoikeuksia. Käyttäjä lisätään yrityksen asetuksista seuraavalla tavalla:

1. Lisää käyttäjän sähköpostiosoite ja halutessasi myös puhelinnumero. Sähköposti on pakollinen tieto, kun lisätään käyttäjää.

2. Valitse käyttäjäryhmä, johon laitat käyttäjän. Käyttäjäryhmä määrittelee mitä kansioita käyttäjällä on näkyvissä ja mitä oikeuksia hänellä on niihin.

3. Valitse kirjautumiskutsun kieli ja paina tallenna

4. Uusi käyttäjä saa sähköpostiinsa kutsun, jossa olevaa linkkiä seuraamalla hän pääsee viimeistelemään kirjautumisen yrityksen käyttäjäksi. Kirjautumisen yhteydessä käyttäjän tulee rekisteröityä ja tunnistautua pankkitunnisteilla tai mobiilivarmenteella, mikäli hän ei ole ennestään Visma Sign -palveluun rekisteröitynyt. Jos yritykseen lisätyllä käyttäjällä on ennestään henkilökohtainen tai toiseen yritykseen liittyvä tili, hän voi vahvistaa kirjautumisen omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Jos kirjautumiskutsua ei kuulu sähköpostiin, kannattaa tarkastaa roskapostikansio. Jos kutsua ei löydy, kutsuja voi lähettää sen uudelleen valitsemalla käyttäjän kohdalta kutsuriviltä lähetä muistutus. Mikäli kutsu on lähtenyt väärään osoitteeseen, kutsuja voi peruuttaa sen valitsemalla kutsuriviltä poista. Käyttäjän nimen paikalla on tieto (Kutsu lähetetty), kunnes käyttäjä viimeistelee kirjautumisen.