Käyttäjän tulee olla vähintään yhden yrityksen käyttäjänä Visma Signissa, jotta voi luoda ja muokata verkkolomakkeita. Lomaketoiminnallisuus ei siis ole käytettävissä Visma Signia yksityishenkilönä käytettäessä.

Lomakkeen voi jakaa kenelle tahansa sähköpostilla. Mikäli vastaanottajalla ei ole vielä käytössään Visma Sign -palvelua, hän saa lomakkeen käyttöönsä heti rekisteröityään yrityksensä käyttöön Visma Signin. Voit jakaa aiemmin tallentamasi lomakkeen avaamalla sen sähköpostissasi olevan muokkauslinkin kautta. Valitse Lisätoiminnot -  Jaa kopio. Lomakkeen tulee olla julkaistu-tilassa, jotta sen voi jakaa.

Kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite ja saateviesti. Vastaanottaja saa lomakkeen käyttöönottamiseksi tarvittavat tiedot sekä saatteen sähköpostilla, ja voi hyödyntää lomakettasi pohjana omalle lomakkeelle. Vastaanottajan ei tarvitse olla saman yrityksen edustaja. Lomakkeen jakaminen ei mahdollista vastaanottajalle pääsyä yrityksesi asiakirjoihin, muihin lomakkeisiin tai mihinkään yrityksesi muihin tietoihin.