Oletuksena allekirjoitus tallennetaan asiakirjaan ilman tietoja edustettavasta yrityksestä tai henkilöstä. Joskus on kuitenkin tarpeen kerätä tiedot yrityksestä ja edustamisen oikeudesta. Tällöin valitaan painike allekirjoitukset organisaationa. Myös henkilön puolesta asioitaessa edunvalvojana/huoltajana käytetään samaa valintaa. Edustettavan henkilön tiedot kirjataan allekirjoittamisen yhtedessä.

Kun valitset toiminnon, allekirjoittajan viereen tulee sininen toimiston kuva. Voit halutessasi valita eri allekirjoittajille toiminnon päälle ja pois painamalla toimistokuvaketta.