Aloita allekirjoituspalveluun kirjautuminen siirtymällä Visma Sign -verkkosivulle, ja valitse oikeasta ylänurkasta (mobiililaitteella valikosta) kirjaudu. Lisää käyttäjätunnus eli rekisteröityessäsi käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

Roolin vaihtaminen

Voit asioida allekirjoituspalvelussa sekä yksityishenkilönä että mahdollisten yritysrooliesi asioissa ilman erillistä uloskirjautumista. Haluamasi rooli on valittavissa oikeasta ylänurkasta, josta myös näet aina parhaillaan käyttämäsi roolin. Valitsemasi rooli määrittää minkä yrityksen asiakirjat näet, minkä yrityksen laskulle tekemäsi allekirjoituskutsut päätyvät jne. Se määrittää myös allekirjoituskutsuissa näkyvän yrityksen, yrityksen tunnusvärin, logon jne.