Yrityksen pääkäyttäjät voivat lisätä tilille uusia käyttäjiä yrityksen asetuksista. Ennen käyttäjän lisäystä tulee yritykselle luoda kansiot ja käyttäjäryhmät, joiden avulla rajataan käyttäjien käyttöoikeuksia.