Voit peruuttaa kutsun seuraavalla tavalla:

Klikkaa Arkistosta kyseisen kutsun nimeä, jonka haluat peruuttaa. Sinulle aukeaa silloin näkymä kutsun tiedoista, josta löydät Peruuta -painikkeen sivun oikeasta yläreunasta. Kun kutsu peruutetaan, kaikki käyttämättömät kutsulinkit tuhoutuvat, eikä niitä voi enää avata. Kun kutsu on peruutettu, ilmestyy samaan kohtaan Poista -painike, jolla voit poistaa kutsun kokonaan arkistosta.