Tilin näkymä on tällöin todennäköisesti siirtynyt henkilökohtaisen tilin puolelle. Suosittelemme tässä vaiheessa ensin kirjautumaan uudestaan sisään Visma Sign tilille ja tarkistamaan sitten, että oikeassa yläreunassa on yritys valittuna. Tämän jälkeen ilmoitus poistuu.



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.