Firmaets administrator kan endre selskapets abonnement ved å logge på Visma Sign og gå til Innstillinger -> Fakturering -> Abonnementer.

Endringen av abonnementet trer i kraft i slutten av neste måned. Når et selskap endrer abonnementet, vil en e -post der endringen er bekreftet alltid bli sendt til alle selskapets administratorbrukere.

Merk! Ved endring av servicepakker er det viktig å kontrollere at faktureringsinformasjonen er aktuell og korrekt.

Du kan redigere selskapets faktureringsinformasjon på samme sted, der du endrer servicepakker. På samme side kan du også se hvem som sist gjorde endringer i tjenestepakken, samt hvilken pakke selskapet har akkurat nå.

Hvis du er interessert i en pakke på Enterprise -nivå, kan du kontakte vår kundestøtte (sotte.sign@visma.com).