Før du kan opprette det første Visma Sign -nettskjemaet, må administratoren for kontoen aktivere webskjema-tjenesten fra Visma Signs kontoinnstillinger. Du kan opprette skjemaet selv om du ikke er administrator, men du kan ikke lagre skjemaet før administratoren har gitt deg tilgang til webskjema-tjenesten. Hvis du oppretter et webskjema og går til Innstillinger, vil organisasjonens administrator bli varslet via e -post om at skjematjenesten må aktiveres. Administratoren mottar en melding om å aktivere programmet (VismaSign FormsBuilder / Visma Sign Forms).

Slik godkjenner administratoren aktiveringen av wbskjema-tjenesten:

1. Logg deg på organisasjonens Visma Sign -konto

2. Gå til Innstillinger -> Integrasjoner

3. Visma Sign Forms vises under Serviceforbindelser, der du kan godkjenne aktivering av tjenesten.

Når administratoren har godkjent tjenesten, kan du fortsette å redigere skjemaet og lagre det. Etter den første aktiveringen er det ikke nødvendig med ytterligere handling fra administratoren. Brukere på organisasjonens konto kan nå opprette nye skjemaer og redigere gamle ved å logge på Visma Sign.