Når du går til mappen Mottatte invitasjoner fra hovedmenyen, ser du alle dokumentene som er adressert til deg, som venter på å bli signert. Du kan se dokumentnavnet, avsenderen og invitasjonens forfallsdato.

Klikk på signere på høyre side av invitasjonens informasjon for å signere et dokument. Etter signering kan du gå tilbake til Mottatte invitasjoner ved å klikke på knappen. På denne måten kan du raskt signere flere invitasjoner. Når du har signert et dokument med bank-ID, trenger du ikke å autentisere igjen når du signerer følgende dokumenter i samme økt.

Invitasjonssiden er personlig, ikke firmaspesifikk. Du kan se alle invitasjoner adressert til deg, uavhengig av om du bruker Visma Sign som individ eller i en bedriftsrolle. Sørg for å endre rollen din fra menyen i øvre hjørne til høyre før du fortsetter å bruke Visma Sign, for eksempel for å sende ut signaturinvitasjoner.