For å opprette et webskjema, start med å logge på Visma Sign -kontoen din og velg Lag et skjema fra menyen til venstre. Webskjemaet er opprettet ved hjelp av en enkel "dra og slipp" -teknikk (Drag and Drop). Du trenger ingen kunnskap om koding eller tidligere erfaring med å lage webskjemaer for å lage et skjema i Visma Sign.

Slik oppretter du et webskjema:

1. Skjema

- Gi skjemaet et navn. Navnet vises på skjemaet, fungerer som navnet på PDF-filen som opprettes når skjemaet signeres, og vises i e-post som tjenesten sender når f.eks. noen signerte skjemaet.

- Under overskriften kan du skrive inn en beskrivelse for skjemaet.

- Bruk dra og slipp -teknikken for å velge ønskede datafelt på venstre side av skjemaet og redigere dem etter ønske ved å klikke på ikonet som ser ut som en penn.

- Klikk på Publiser -knappen for å gjøre skjemaet offentlig. La dette være avkrysset hvis du vil lagre skjemaet, men fullfør og publiserer det senere.

2. Kontakt

- Du kan velge om du vil sende det signerte skjemaet til ønsket e-postadresse ved å velge "Varsle firma om signerte skjemaer". Angi e -postadressen for å motta informasjonen.

- Velg selskapet som skjemaet tilhører fra menyen.

3. Innstillinger

- Velg ønsket mappe der de utfylte skjemaene er lagret i arkivet.

- Du kan legge til firmalogoen eller et annet bildeelement i skjemaet. Logoen vises når du fyller ut skjemaet og lagres i det signerte dokumentet.

- For noen nettlesere fungerer ikke bankbekreftelse innen innebygging. Visma Sign kan åpne en bankbekreftelse utenfor innbyggingen, men etter signering går brukeren tilbake til vismasignforms.com. Hvis du vil, kan du angi en tilpasset returadresse hvis du f.eks. vil at brukeren alltid skal gå tilbake til nettstedet ditt i stedet.

- Du kan velge å vise en standardmelding eller en egendefinert melding til signeren etter en vellykket signatur. Det tredje alternativet er å omdirigere signatøren til ønsket URL etter vellykket signering.

- De samme alternativene som beskrevet ovenfor er også tilgjengelige for å vise en egendefinert melding, eller omdirigere til en annen URL etter en mislykket signatur.

- Velg standardlandet for skjemaet.

- Når du er ferdig, og har justert innstillingene etter dine preferanser, trykker du på Lagre.