För att stänga och radera ditt personliga Visma Sign -konto loggar du in i Visma Sign och klickar på alternativet "Använd som privatperson" i menyn längst upp till höger.

1. Välj "Mina uppgifter" från menyn till vänster och gå till “Radera användardata”.

2. Ta först bort alla organisationer som du har åtkomst till.

3. Radera alla dokument.

4. Radera slutligen ditt användarkonto.

Observera att om du är den enda admin användaren för ett företags konto, kommer du inte att kunna ta bort dig från företagskontot förrän företagskontot stängs. Här hittar du instruktioner om hur du kan säga upp företagets konto.