Du kan registrera alla företag du representerar till Visma Sign-tjänsten, och växla roller mellan olika företag. Alla de olika företagens konton kommer att samlas under ditt användarnamn. Genom att byta roll i Visma Sign-webbläsaren från "rollmenyn" längst upp till höger, kan du bestämma vilket företags konto du vill hantera. Du kan hantera alla företag med samma användarnamn, men alla företag har ett separat arkiv, olika inställningar och så vidare.

Varje företag måste registreras separat med hjälp av registreringsformuläret på https://sign.visma.net/fi/register. För företag i samma konsern kan du begära en sammansatt faktura för dessa företag. Om du vill ha en sammansatt faktura, vänligen kontakta vår support på hjalp.sign@visma.com.