Palvelussa ruuhkaa perjantaina 18.12. ja maanantaina 21.12.

S

Visma Sign -palvelussa on ollut perjantaista alkaen ajoittain ruuhkaa allekirjoitusmäärien kasvaessa todella korkealle tasolle. Tästä johtuen allekirjoittamisessa syntyy ajoittain viive yksittäisten allekirjoitusten jäädessä jonoon prosessoitavaksi.


Tämä on näkynyt allekirjoituskutsujen vastaanottajille ja myös vaikuttanut itse allekirjoittamiseen. Kun allekirjoitus käsitellään jonosta onnistuneesti, tulee tästä sähköpostitse ilmoitus. Jos ilmoitusta ei tule, kokeilethan tarvittaessa hetken päästä uudestaan. 

 

Kehityksemme on viikonlopun aikana kasvattanut kapasiteettia ja tähän tehdään vielä lisää parannuksia, jonka avulla allekirjoitusjonoa voidaan purkaa nopeammin. Päivitämme tätä artikkelia kun päivitys on tehty. 

 

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa ja sitä, että allekirjoitusmäärän kasvuun liittyvään hitauteen ei olla kyetty reagoimaan reaaliaikaisesti.

 

// Kehityksemme on tehnyt päivityksen, jonka avulla allekirjoitusjonoa voidaan nyt purkaa tehokkaammin, eikä vastaavaa viivettä pitäisi aiheutua. 

 

Mukavaa Joulun odotusta!

Login or Signup to post a comment

Can't find what you are looking for?

Start new discussion