Allekirjoituskutsun voimassaoloaikoihin on tehty muutoksia

S

Visma Signiin on tuotu 21.1. päivitys, jossa kutsun voimassaoloaika ei voi olla enää toistaiseksi voimassaoleva, vaan se tulee määrittää lähetysvaiheessa. Voimassaoloaika voi olla 1-180 päivää.

 

Huomioithan, että kutsut, jotka on lähetetty 21.1. jälkeen ja joiden voimassaolopäivää ei ole muutettu, umpeutuvat 14 vuorokauden kuluttua lähetyspäivätä. Esimerkiksi 21.1. oletusasetuksin lähetetyt kutsut eivät ole enää allekirjoitettavissa 5.2. jälkeen.

 

Kyseinen toiminto vaikuttaa tällä hetkellä ainoastaan käyttöliittymän kautta luotuihin kutsuihin, ei rajapinnan tai integraation kautta tehtyihin kutsuihin. Syynä muutokselle on allekirjoitusten nopeuttaminen, sekä avoimien kutsujen automaattinen sulkeutuminen tietyn ajan jälkeen. Näin parannamme tietoturvaa.

 

Mikäli kutsun voimassaoloaika umpeutuu, kaikki käyttämättömät kutsulinkit menevät peruttu -tilaan, eikä niitä voi enää avata uudestaan. Asiakirjan voi ladata olemassa olevilla allekirjoituksilla, mutta uupuvaa allekirjoitusta ei voi kerätä enää samaan asiakirjaan. Suosittelemme laittamaan voimassaoloajan tarvittaessa tarpeeksi pitkälle. 

 

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Oletus voimassaoloajan määrittäminen yrityksen asetuksissa: 

 

Yrityksen pääkäyttäjät voivat säätää oletus voimassaoloajan yrityksen asetuksista kohdasta asetukset - yrityksen perustiedot - kutsuasetukset - kutsu voimassa. Jos asetusta ei muokata, oletusarvo on 14 päivää. 

 

 

kuva3.PNG

 

Oletus voimassaoloajan määrittäminen kutsun luontivaiheessa:

 

Kutsun luontivaiheessa voimassaoloaikaa on aina mahdollista muokata vielä kutsu voimassa -otsikon alta. Yrityksen asetuksissa oletuksena valittu aika näkyy tässä oletusarvona. 

 

kuva2.PNG

Login or Signup to post a comment

Can't find what you are looking for?

Start new discussion