*Ratkaistu* Visma Sign-palvelun allekirjoituksissa on havaittu viivettä 27.4. alkaen

S

Hyvä asiakkaamme,

Visma Signin allekirjoituksissa on tällä hetkellä hieman ruuhkaa, jonka vuoksi allekirjoituksen läpimeno kestää normaalia kauemmin. Jos olet saanut ilmoituksen jossa kerrotaan että allekirjoituksen luomisessa kestää pidempään, on allekirjoitus tehty onnistuneesti eikä sinun tarvitse allekirjoittaa uudestaan.

Kun allekirjoitus on käsitelty jonosta, saat ilmoituksen sähköpostiisi jossa kerrotaan että kutsu on allekirjoitettu. Mikäli kuittausta ei kuulu, suosittelemme kokeilemaan hetken päästä uudestaan. Mikäli tilanne toistuu, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin selvitämme asiaa tarkemmin. Tuen ruuhkautumisen vuoksi tavoitat meidät parhaiten tuotteen sisältä löytyvän chat-palvelumme kautta (palvelemme arkisin 9-11 ja 12-14.)

Pahoittelemme viiveestä mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

 

// Visma Sign -palvelussa tiistaina 27.4.2021 esiintynyt viive johtui palvelun suuresta väliaikaisesta kuormituksesta allekirjoitustapahtumissa.


Jotta voimme taata palvelun jokaiselle käyttäjälle nopean ja sujuvan allekirjoitusprosessin, olemme tehneet toimenpiteitä palvelun suorituskyvyn tehostamiseksi: Palveluun ladattavien PDF-tiedostojen yhteiskoko voi olla enintään 15 megatavua ja yhdelle kutsulle voi lisätä maksimissaan 10 tiedostoa sekä 80 allekirjoittajaa. Lisäksi tiedostojen maksimisivumäärä on 350 sivua.

 

Vielä kerran, pahoittelemme viive -tilannetta ja siitä mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

Login or Signup to post a comment

Can't find what you are looking for?

Start new discussion