K

Kerttu Multisilta

Webinaarinauhoite: Näin käytät Visma Signin verkkolomakkeita

27-08-2020 2:13 pm posted by Kerttu Multisilta

Visma Signin viimeisin webinaari järjestettiin perjantaina 14.8.2020. Webinaarissa kerroimme käytännön vinkkejä sekä konkreettisia esimerkkejä verkkolomakkeiden tehokasta käyttöä varten.

Katso tallenne tästä »

 

verkkolomakewebinaari-fb.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla vastaukset webinaarissa esitettyihin kysymyksiin

 

Voiko asiakirjoissa luoda valmiita pohjia joita voi lisätä lomakkeeseen (esim. yritys- ja henkilöesittelyt)?

Kyllä. Lomakkeille on mahdollista lisätä vakiomuotoista selitetekstiä. Otsikkotasolla on mahdollista lisätä myös pidempiäkin selitetteitäVoiko ylläpitäjä muokata lomaketietoja suoraan Visma sign -palvelussa? Esim. jos pitäisi korjata joitain jätettyjä tietoja

Lomakkeita on toistaiseksi mahdollista muokata vain lomakkeen luoneelle henkilölle saapuneen linkin kautta. Ominaisuus jolla lomakkeiden ylläpito Visma Sign -palvelusta käsin on kehitteillä.Miten vahva tunnistautuminen tapahtuu Visma Signissa kun allekirjoittaja on ulkomaalainen ja ulkomailla?

Vahva tunnistautuminen on mahdollista vain pohjoismaisia varmenteita ja pankkitunnuksia käyttäen. Pohjoismaiden ulkopuolelta tulevia allekirjoittajia varten tarjolla on myös kevyt tunnistautuminen. Allekirjoittamiseen vaaditun tunnistautumisen vahvuus on aina allekirjoitusten kerääjän kontrollissa.Voiko liitteet täyttää Visma Signin kautta?

Lomakkeelle on mahdollista lisätä .pdf-muotoisia liitteitä. Erikseen täytettäviä liitteitä ei ole mahdollista lisätä.Kuluttaako yksi "kirjautuminen" lomakkeen kautta yhden allekirjoituksen?

Kyllä. Yksi allekirjoitus lomakkeella kuluttaa yhden allekirjoituksen tilatusta palvelupaketista.Ovatko muita tiedostomuotoja mahdollista lisätä liitteeksi, kuin pdf?

Ei. Palvelun luonteen vuoksi on ensisijaisen tärkeää, että tiedostojen muuttumattomuus voidaan taata. Tämän vuoksi ainoastaan .pdf muotoiset liitteet ovat mahdollisia.

 

Onko mahdollista tehdä lomaketta, jossa yritys täyttää osan tiedoista, asiakas täydentää ja allekirjoittaa lomakkeen?

Ominaisuus jonka myötä eri osapuolet voivat täyttää eri osat samasta dokumentista on kehitteillä. Toistaiseksi tämä ei vielä kuitenkaan ole mahdollista.Miltä allekirjoitettava dokumentti näyttää? Allekirjoittaako asiakas myös liitetiedostot?

Liitteitä ei allekirjoiteta erikseen, vaan palvelu tekee lomakkeesta ja liitteistä yhtenäisen asiakirjan joka allekirjoitetaan.

 

 

Onko näköpiirissä mahdollisuutta luoda rinnakkaisia kenttiä?

Toistaiseksi rinnakkaiset kentät eivät ole mahdollisia lomake-editorin rajoitteiden vuoksi. Myös rinnakkaiskentät ovat haastavia myös mobiiliskaalautuvuuden vuoksi.Onko ominaisuutta, jolla lomakkeen täyttäjä pääsisi muokkaamaan jo aiemmin jättämiään tietoja?

Palvelun luonteen vuoksi aiemmin jätettyjä tietoja ei pääse muokkaamaan jälkikäteen.Onko lomakkeesta tulossa saavutettava?

Saavutettavuuden suhteen on juuri menossa ko direktiivin mukaiset selvitykset. Tiedotamme kun tämä prosessi on käyty läpiMiten verkkolomakkeen  hinnoittelu toimii?

Verkkolomakkeet kuuluvat Visma Signin palvelupakettiin ilman erillistä maksua. Allekirjoitukset maksavat asiakaskohtaisen sopimuksen mukaanMitä muita uudistuksia tulossa?

Tiedotamme kaikista uudistuksista osoitteessa vismasign.fi sekä asiakasviestinnässämme sähköpostitse.

Login or Signup to post a comment