K

Kerttu Multisilta

Webinaarinauhoite ja Q&A: Järjestö, ota kaikki irti Visma Signista

03-06-2020 12:49 pm posted by Kerttu Multisilta

Järjestimme järjestöille suunnatun webinaarin keskiviikkona 27.5.2020. Alta löydät vastaukset webinaarissa esitettyihin kysymyksiin. Voit katsoa webinaaritallenteen täältä »

 

 

Webinaari_27052020_Liitot ja järjestöt.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q&A

 

Mistä saa lisää tietoa esim. M-files integraatiosta?

Lisätietoa saat M-filesin eri toimittajilta, kuten esimerkiksi M-filesiltä itseltään tai esimerkiksi Digital Office Companylta.

 

Lähetäänkö verkkolomake julkiverkossa sähköpostilla?

Kyllä, mutta suojattuna sähköpostina. 

 

Jos allekirjoitettu lomake sisältää GDPR:n alaista tietoa, niin miten lähetys haluttuun osoitteeseen silloin tapahtuu?

Täytetyn lomakkeen lähetys on myös estettävissä, jolloin lomake jää Visma Sign -arkistoon. Arkistossa kansioihin on puolestaan mahdollisuus määrätä eri käyttöoikeudet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että eri käyttäjäryhmillä on pääsy vain tiettyihin - ennalta määrättyihin - kansioihin. Lisää käyttäjäryhmien luomisesta ja kansioille annettavista oikeuksista voit lukea täältä »

 

Dokumenttien säilytys helpottuisi, jos kansion sisälle saisi luotua uusi kansioita. Onko tällainen päivitys mahdollinen?

Alikansiorakennetta ei olla toistaiseksi tekemässä, mutta otamme toiveen ylös. Ominaisuutena alikansiorakenne menee hieman enemmän dokumentinhallinnan puolelle.


Olisiko mahdollista, että järjestelmään tallennetuille käyttäjille kutsuja lähettäessä ei tarvitsisi aina kirjoittaa sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja nimeä uudelleen?

Tämä on mahdollista lähetyslistojen avulla.  Lisätietoja lähetyslistoista löydät täältä »

 

Ovatko Visma Sign -lomakkeet saavutettavia?

Tästä on meneillään keskustelua alan liittojen kanssa.


Miksi lomakkeet eivät tallennu Visma Sign -järjestelmään, vaan lomakkeeseen pääsee käsiksi vain sähköpostiin tulleen linkin kautta?

Tässä on meillä jatkokehityksen paikka. Aikanaan lomakkeet haluttiin pitää vain yhden henkilön takana, mutta nykyään lomakkeiden käyttötavat ovat muuttuneet. 

 

Pieni palaute tässä samalla. Allekirjoitettavan lomakkeen esikatselun sivu"valikoima" voisi olla suljettava. Tuli palautetta, että se on turhaan esikatseltavan tiedoston edessä.

Kiitos arvokkaasta palautteestasi. Välitämme sen tuotekehitykselle. 

 

Login or Signup to post a comment