Visma Sign has experienced slowness in creating, sending and signing invitations.   |   Read more here >

Start a new topic
J

Janika Kyöstilä

Visma

Visma Sign Communityn käyttö

30-01-2024 3:00 pm posted by Janika Kyöstilä

Tässä postauksessa kerromme kuinka voit aloittaa uuden keskustelun, kommentoida keskusteluja sekä ottaa seurantaan keskusteluita ja osioita. Sinun pitää kirjautua tukisivuille, että voit kirjoittaa uusia viestejä tai kommentoida viestejä. Katso ohjeet tukisivuille rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen tämän tiedotteen liitteestä.

Huomaa, että Visma Sign Communityn viestit ovat julkisia, joten älä kirjoita tai lataa Communityyn mitään yksityistietojasi tai yrityksesi tietoja sisältävää.UUDEN KESKUSTELUN ALOITTAMINEN

1. Napsauta ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Uusi aihe -painiketta.2. Kirjoita viestin otsikko ja varsinainen viesti. Voit käyttää muotoiluja viestikentässä. Voit myös luoda linkkejä ja tuoda viestikenttään kuvia ja videoita.


3. Voit liittää tiedostoja viestiisi napsauttamalla Liitä tiedosto -painiketta. Muut käyttäjät tai Visma Signin asiantuntijat voivat ladata tiedoston omalle koneelleen viestistä.

4. Kun viesti on valmis, valitse En ole robotti -valintaruutu ja julkaise viesti communityyn napsauttamalla Tallenna -painiketta.KESKUSTELUUN KOMMENTOIMINEN


1. Etsi haluamasi viesti Keskustelut -osiossa ja avaa se napsauttamalla sen otsikkoa:


2. Napsauta Paina tästä lisätäksesi kommentin -kenttää.


3. Kirjoita vastauksesi tekstikenttään. Voit käyttää muotoiluja ja lisätä linkkejä tai kuvia.


4. Voit liittää tiedostoja vastaukseesi napsauttamalla Liitä tiedosto -painiketta. Muut käyttäjät tai Visma Signin asiantuntijat voivat ladata tiedoston omalle koneelleen viestistä.


5. Kun vastauksesi on valmis, julkaise vastaus napsauttamalla Lähetä kommentti -painiketta.


OSIOIDEN JA VIESTIEN SEURAAMINEN


Kun olet kirjautunut tukisivuille, voit seurata Communityn osioita tai yksittäisiä viestejä. Silloin saat sähköpostiviestin aina, kun seuraamaasi osioon tulee uusi viesti tai seuraamaasi viestiin tulee uusi kommentti.

Voit seurata Communityn osiota siirtymällä haluamaasi osioon ja napsauttamalla Seuraa-painiketta.Voit seurata yksittäistä viestiä avaamalla kyseisen viestin ja napsauttamalla viestin yläreunassa Seuraa -painiketta.
Ystävällisin terveisin,

Visma Signin asiakaspalvelutiimi
Login or Signup to post a comment