Yritys-ja yksityistilin asiakirjat sekaisin

J

Eri yhtiöiden allekirjoituspyynnöt tulevat yksityistililleni, eikä niitä voi siirtää yritystilille. Siis dokumenttiarkistot sekaisin. 

Tähän olisi hyvä saada korjaus tai edes mahdollisuus siirtää omien tilien välillä asiakirjoja


N

Hei Juha!


Vahvalla tunnistautumisella allekirjoitetut asiakirjat ohjautuvat Visma Sign arkistoon tunnistautumisesta palautuvan henkilötunnuksen perusteella. Se kumpaan Visma Sign arkistoon ne ohjautuvat, yrityksen vai yksityishenkilön, riippuu allekirjoituskutsun asetuksista. Se mihin sähköpostiin kutsu on sinulle saapunut ei määrittele asiakirjan tallennuspaikkaa Visma Signissa.


Kutsun lähettäjä määrittelee allekirjoittavatko kutsutut asiakirjan yrityksen nimissä vai yksityishenkilöinä. Tämä tapahtuu laittamalla "Allekirjoitukset organisaationa" -asetus joko kutsulla päälle tai pois:


image


Mikäli kutsulla on päällä tuo “Allekirjoitukset organisaationa” -asetus, näkee allekirjoittaja allekirjoitusvaiheessa listan niistä yritystileistä, joihin hänellä on käyttöoikeudet Visma Signissa. Mikäli allekirjoittaja valitsee edustettavan yrityksen tästä listasta, tallentuu allekirjoitettu asiakirja vain kyseisen yritystilin arkistoon, eikä allekirjoittajan henkilökohtaiseen arkistoon. Jos puolestaan allekirjoittaja valitsee allekirjoittaessa kohdan “Muu organisaatio”, ja kirjoittaa edustettavan yrityksen nimen itse, silloin asiakirja tallentuu allekirjoittajan henkilökohtaiseen arkistoon.


Niiden kutsujen osalta, joissa “Allekirjoitukset organisaationa” -asetus ei ole päällä, tallentuvat allekirjoitetut asiakirjat allekirjoittajan henkilökohtaiseen arkistoon, eikä niitä voi siirtää sieltä toiseen arkistoon.


Toivottavasti nämä ohjeet olivat avuksi!

 

 

J

Ongelma on siinä, että 90 % kutsujen lähettäjistä ei osaa käyttää "Allekirjoitukset organisaationa",-täppää, ei kukaan huomaa sitä. Siis valtaosa minulle tulevista sopimuksista menevät henkilökohtaiselle tililleni. Omat osaan  kyllä hallita.

N

Hei Juha! 


Kiitos palautteestasi. Olemme tietoisia siitä, että nykyinen toiminnallisuus ei välttämättä palvele käyttäjiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi kehitystiimimme on parhaillaan työstämässä ratkaisua, joka mahdollistaa allekirjoittajalle yrityksen edustamisen asiakirjoja allekirjoittaessa, vaikka kutsun lähettäjä ei olisikaan valinnut tätä toimintoa. Valitettavasti meillä ei ole tarkempaa aikataulua tämän toiminnon valmistumisesta, mutta se on työn alla.Login or Signup to post a comment

Can't find what you are looking for?

Start new discussion