OP hyväksyy Visma Signilla allekirjoitetut maksuaineistovaltakirjat 6.7.2020 alkaen

K

OP hyväksyy 6.7.2020 alkaen Visma Signilla allekirjoitetut maksuaineistovaltakirjat. Muutos koskee kaikkia pankkiyhteysvaltuutuksia. Visma Sign on ensimmäinen hyväksynnän saanut sähköinen allekirjoituspalvelu.


Hyväksyntä ei aiheuta muutoksia pankkiyhteysvaltuutuksien toimittamiseen. Jatkossa helpoin tapa toimittaa valtuutukset OP:lle on sähköpostilla pankkiyhteysvaltuutukset@op.fi osoitteeseen. Salatun sähköpostin lähettämiseen OP suosittelee https://securemail.op.fi/ palvelua. Pankkiyhteysvaltuutuksen voi myös toimittaa verkkoviestin liitteenä verkkopalvelusta tai omaan osuuspankkiin.

1 Comment

E

Hei,

Päijät-Hämeen Osuuspankissa ei hyväksytä Visma Signilla allekirjoitusta ja meillä on  pelko, että emme saa vuokraoikeuden kiinteistökauppaa tehtyä, koska meillä on yhden kuolinpesän osakkaan valtakirja allekirjoitettu Visma Signilla. Samalta henkilöltä on käsin allekirjoitettu valtakirja kahden todistajan kera, mutta ei kelpaa. Ja kaksi osakasta oli allekirjoittaneet käsin valtakirjat ja vahvistaneet vielä samat valtakirja digitaalisesti teidän Visma Signillä, niin kauppa peruuntui eikä valtakirjat kelvanneet. 
Nyt on pelko että emme saa sitä yhtä käsinkirjoitettua alkuperäistä valtakirjaa pankille niin koko kauppa peruuntuu.
 Minulle vastattiin että Visma Signin allekirjoitus ei kelpaa eikä ole pätevä. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu