Tarvitsetko apua?
Tämä on oikea paikka

Valitse palveluosio

Allekirjoituskutsun saajalle

Allekirjoituskutsun lähettäjälle

Tilin hallinta

Hallinta

Asetukset

Rekisteröinti ja kirjautuminen

Tietosuoja

Visma Sign Forms

Yleistä

Lomakkeen asetukset

Visma Sign Koulutukset

Webinaarit

Ohjevideot

Koulutukset

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli kutsun voimassaoloaika umpeutuu, kaikki käyttämättömät kutsulinkit menevät peruttu -tilaan, eikä niitä voi enää avata uudestaan. Asiakirjan voi ladata olemassa olevilla allekirjoituksilla, mutta uupuvaa allekirjoitusta ei voi kerätä enää samaan asiakirjaan.

Mikäli kutsun määräaika on umpeutunut, voit toimia jollakin seuraavista tavoista:

• Voit tehdä kokonaan uuden allekirjoituskutsun, johon lisäät kaikki allekirjoittajat
  • Voit tehdä erillisen lisäpöytäkirjan, jossa mainitset alkuperäisen dokumentin ja voit luoda tästä allekirjoituskutsun niille, jotka eivät ehtineet allekirjoittaa alkuperäistä.
  • Voit tulostaa asiakirjan olemassa olevilla allekirjoituksilla ja kerätä viimeiset allekirjoitukset käsin

Kun haluat luoda allekirjoituskutsun, tulee sinulla olla allekirjoitettava tiedosto pdf-muodossa, sekä allekirjoittajien sähköpostiosoitteet ja/tai puhelinnumerot. Lyhyessä ohjevideossa on opastettu allekirjoituskutsun luominen, joten tutustuthan ohjeeseen tästä.

Pääkäyttäjät voivat lisätä yrityksen Visma Sign tilille uusia käyttäjiä kohdasta asetukset - käyttäjät - lisää uusi käyttäjä. Kun lähetät käyttäjäkutsun, vastaanottaja saa sähköpostin, jossa on linkki ja ohje kutsun hyväksymistä varten.

Käyttäjäryhmillä hallinnoidaan yrityksen käyttäjien oikeuksia ja rajataan näkyvyyttä arkistossa. Käyttäjäryhmiä voidaan luoda kohdasta asetukset - käyttäjät - lisää uusi ryhmä. Ryhmälle annetaan oikeus aina yhteen tai useampaan kansioon ja tämä määrittää, mitä käyttäjät näkevät arkistossa.

Jos olet allekirjoittanut asiakirjan Visma Signin vahvalla tunnistautumisella, tallentuu asiakirja lähtökohtaisesti henkilökohtaiseen arkistoon, jonne pääset, kun rekisteröidyt Visma Signiin yksityishenkilönä osoitteessa https://sign.visma.net/fi/register

Jos rekisteröinnin ja allekirjoituksen välillä on yli 30 päivää, poistuu asiakirja henkilökohtaisesta arkistosta automaattisesti. Tällöin suosittelemme olemaan yhteydessä kutsun lähettäjään. Asiakirjan voi pyytää lähettäjältä myös silloin, jos se on allekirjoitettu ilman vahvaa tunnistautumista.

Haluatko oppia jotain uutta?

Katso Visma Signin koulutusvideot Solutions Academyssa

Visma Solutions Academyssä opiskelet tuotteidemme käytön alkeita, perehdyt tehovinkkeihin ja sertifioidut tuoteosaajaksi. Verkkokoulutukset ovat avoinna kaikille asiakkaillemme, maksutta. Lisäämme Solutions Academyyn koko ajan uusia koulutuksia.

ACADEMYYN

Etkö löytänyt etsimääsi?

Communitysta löydät tilannehuoneen jossa tiedotamme palvelun ajankohtaisista asioista

Haluatko oppia lisää Visma Signista? Katso Visma Academyn ohjevideot

Asiantuntijapalveluiden aukioloajat:
Online-palvelut: Ma-Pe 9-14

tuki.sign@visma.com