När du går till mappen Mottagna inbjudningar från huvudmenyn ser du alla dokument som är adresserade till dig som väntar på att bli signerade. Du kan se dokumentets namn, avsändare och inbjudans förfallodatum.

Klicka på signera på höger sida av inbjudningsfältet för att signera ett dokument. Efter signering kan du gå tillbaka direkt till Mottagna inbjudningar genom att klicka på knappen. På detta sätt kan du snabbt signera flera inbjudningar. När du har signerat ett dokument med ditt bank-ID behöver du inte autentisera dig igen när du signerar följande dokument under samma session.

Inbjudningssidan är personlig, inte företagsspecifik. Du kan se alla inbjudningar riktade till dig, oavsett om du använder Visma Sign som individ eller i en företagsroll. Var noga med att ändra din roll från menyn i det övre hörnet till den rätta innan du fortsätter att använda Visma Sign, till exempel för att skicka ut signaturinbjudningar.