Om du till exempel redan har en lista med e-postadresser till dem som ska underteckna i en textfil kan du kopiera den och klistra in genom att klicka på alternativet Lägg till flera. Om du vill kan du också skriva in e-postadresserna till undertecknarna direkt i textrutan.

När du trycker på Lägg till inbjudna läggs adresserna till uppdelade i rader i tabellen för undertecknare.