Mikäli kaikki henkilöt allekirjoittavat kutsun jonkin yrityksen edustajina, suosittelemme valitsemaan kohdasta ”Aseta kaikki allekirjoittajat edustamaan” vaihtoehdon “Yritys”. Tämän asetuksen ollessa päällä jokaiselta allekirjoittajalta pyydetään kutsun allekirjoitusvaiheessa myös tieto yrityksestä, jota hän edustaa allekirjoituksellaan. Allekirjoittaja valitsee allekirjoitusvaiheessa valikosta edustamansa yrityksen, ja tämä nimi lisätään osaksi allekirjoitusmerkintää.

Jos haluat käyttää tätä asetusta vain tietyille allekirjoittajille, voit valita kyseisen allekirjoittajan roolin erikseen kohdasta “Allekirjoittaja edustaa” ja määrittää asetuksen koskemaan vain kyseistä henkilöä.

Jos allekirjoittaja on käyttäjänä edustamansa yrityksen Visma Sign tilillä, pystyy hän allekirjoitusvaiheessa valitsemaan edustettavan yrityksen suoraan Visma Signin tarjoamasta valikosta. Kun edustettava yritys on valittu suoraan valikosta, tallentuu allekirjoitettu asiakirja edustettavan yrityksen arkistoon ja se ei tallennu allekirjoittajan henkilökohtaiseen arkistoon.