Jos asiakirjaan on pyydetty allekirjoitus yrityksen edustajana, tai jos allekirjoitat huoltajana alaikäisen puolesta tai edunvalvojana, allekirjoitusvaiheessa sinulta kysytään edustusoikeutesi luonne sekä edustamasi tahon tiedot. Tämä kysytään aina vasta tunnistautumisen tai kevyesti tehdyn allekirjoituksen jälkeen.

Kuinka edustettava yritys valitaan?

1. Valitse aina ensin edustusoikeutesi. Nimenkirjoitusoikeutta voivat käyttää yrityksen viralliset nimenkirjoittajat ja muut yrityksen henkilöt voivat käyttää asemavaltuutusta.

Jos allekirjoitat jonkun toisen henkilön puolesta, valitse tässä kohtaa "huoltaja/edunvalvoja". Kirjoita sen jälkeen avautuviin kohtiin henkilön nimi ja syntymäaika.

2. Valitse tai kirjoita yritys, jota haluat tässä tapauksessa edustaa eli yritys, jonka edustajana teet allekirjoituksen. Jos sinulla on yhteen tai useampaan yritykseen Visma Sign -käyttöoikeus, saat valituksi yrityksen suoraan painikkeesta. Jos haluttua yritystä ei ole painikkeena, kirjoita sen nimi virallisessa muodossa sille varattuun kohtaan.