Voit liittää sähköisen allekirjoitustoiminnallisuuden omiin ohjelmistoihisi ja verkkopalveluihisi käyttämällä Visma Sign API v1 -ohjelmointirajapintaa.

Tutustu rajapinnan kuvaukseen ja ohjelmistoesimerkkeihin tästä.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan integraation toteuttamisen, olethan yhteydessä kumppanitukeen ja kerrot tarkemmin integraatiostasi. Tämän jälkeen ohjeistamme sinua jatkon suhteen. Lisätietoa Visma Sign API:sta ja kumppaniohjelmasta saat kumppanitueltamme.

Visma Sign kumppanituki

kumppanit.sign@visma.com