Palvelumme tukee tällä hetkellä vahvaa tunnistautumista Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Hollannin tunnistautumispalveluilla.

Voiko tilille lisätä käyttäjän jolla ei ole mitään tuetuista tunnistautumistavoista käytössään?
Ei. Kaikkien uusien käyttäjien tulee tunnistautua vahvasti palveluun, eikä näin ollen käyttäjää voida lisätä Visma Sign-tilille mikäli hänellä ei ole mahdollisuutta tunnistautua vahvasti jollakin edellä mainitun maan tunnisteella.

Voiko Visma Signin kautta lähetettyjä asiakirjoja allekirjoittaa ilman vahvaa tunnistautumista?
Kyllä voi! Kevyt allekirjoitus-toiminallisuus mahdollistaa allekirjoittamisen kenelle tahansa missä tahansa. Kutsun lähettäjä voi määrittää haluamilleen allekirjoittajille allekirjoitustavaksi kevyen allekirjoituksen kutsun asetuksista. Täältä löydät lisätietoa siitä miten allekirjoittajalle voi kytkeä päälle kevyen allekirjoituksen, ja täältä löydät tarkemman selityksen siihen miten kevyt allekirjoitus toimii allekirjoittajan näkövinkkelistä!