Tjenesten vår støtter for øyeblikket sterk autentisering med autentiseringstjenester i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Nederland.

Kan du legge til en bruker på kontoen din som ikke har noen av de støttede autentiseringsmetodene?
Nei. Alle nye brukere må være sterkt autentiserte til tjenesten, og kan derfor ikke legges til i en Visma Sign-konto hvis de ikke har muligheten til å autentisere seg sterkt med en av de ovennevnte landidentifikatorene.

Kan dokumenter som sendes via Visma Sign signeres uten sterk autentisering?
Ja! Funksjonaliteten for lett signatur gjør det mulig å signere for hvem som helst, hvor som helst. Avsenderen av invitasjonen kan spesifisere den lette signaturen som signaturmetode i invitasjonsinnstillingene. Her finner du mer informasjon om hvordan du aktiverer lyssignering for en underskriver, og her finner du en mer detaljert forklaring av hvordan lyssignering fungerer fra underskriverens perspektiv!