I mange tilfeller er det viktig å vite hvem som er part i den signerte kontrakten i tillegg til underskriveren. Med Visma Sign kan du legge til en kontraktspart i dokumentet, slik at kontrakter med en bestemt kontraktspart enkelt kan filtreres fra dokumentene i arkivet.

Eksempel

Bedriften din har inngått en salgskontrakt med en annen bedrift, Example Company Ltd. Kontrakten er signert av en person som representerer bedriften, men denne personen er ikke den egentlige kontraktsparten. I stedet er den andre parten i kontrakten det selskapet som undertegneren representerer: Example Company Ltd.

Når navnet på avtaleparten er lagt til i dokumentet, trenger du ikke huske navnet på den som har signert når du søker etter dokumentet i arkivet. I dette tilfellet kan du søke direkte etter kontrakter med et bestemt selskap.

Å legge til en kontraktspart påvirker ikke signaturene i dokumentet. Kontraktsparten er kun synlig internt i bedriftens konto for å lette kontraktsadministrasjonen.