Hvordan kansellerer jeg en invitasjon jeg har sendt?
Du kan kansellere en invitasjon du har sendt, så lenge den ennå ikke er signert, på følgende måte:
1. Gå til Åpne invitasjoner-seksjonen og klikk på dokumentnavnet for å åpne detaljene.
2. Klikk på menyen med tre prikker øverst til høyre, og velg "Avbryt invitasjon".

Hvis du ikke ser menyen med de tre prikkene som lar deg kansellere invitasjonen, har du sannsynligvis ikke tilstrekkelige tillatelse. For eksempel, hvis brukergruppe din kun har lesetilgang til en mappe, kan du ikke kansellere invitasjoner til dokumenter i den mappen. I så fall kan du be kontoens administrator om enten å gi deg utvidede tillatelse eller kansellere invitasjonene for deg.
Når en invitasjon er kansellert, vil underskriver ikke lenger kunne signere dokumentet via den invitasjonen, og det sendes heller ikke flere påminnelser.
Hvis dokumentet har flere åpne invitasjoner, er det ikke mulig å kansellere enkeltinvitasjoner. Å kansellere invitasjoner på denne måten vil kansellere alle åpne invitasjoner knyttet til dokumentet. Så hvis du kun ønsker å kansellere én invitasjon, bør du først vente til de andre avtaleparter har signert dokumentet. Deretter kan du kansellere den gjenværende åpne invitasjonen, og da kanselleres kun denne ene.
Det sendes ingen egen varsling til mottakerne når invitasjoner kanselleres. Dokumentet kan fortsatt lastes ned med de eksisterende signaturene.
Hvis du bruker Visma sign på telefonen eller siden er zoomet inn, vil menyen med tre prikker bli erstattet av "Handlinger"-knappen. Du finner kansellering og sletting av invitasjoner bak denne knappen.
Kan jeg avslå en invitasjon som er sendt til meg?
For øyeblikket er det ikke mulig å selv kansellere en signeringsinvitasjon som er sendt til deg. Hvis du ikke ønsker – eller ikke skal – signere invitasjonen som er sendt til deg, vennligst ta direkte kontakt med invitasjonssender.
Hvordan sletter jeg et dokument jeg har opprettet?
For å slette et dokument, følg disse trinnene:
1. Gå til Dokumenter-seksjonen.
2. Klikk på dokumentnavnet for å åpne detaljsiden.
3. Øverst til høyre, klikk på menyen med tre prikker, og velg "Slett dokument"
Å slette et dokument fjerner det helt fra din Dokumenter-seksjon. Det vil imidlertid fortsatt være tilgjengelig i arkivet til de andre som har signert det, og forblir juridisk gyldig.
For øyeblikket er det ikke mulig å masse-nedlaste eller slette dokumenter. På ubestemt tid kan dokumenter bare slettes ett dokument om gangen. I fremtiden er det planlagt forbedringer i dokumenthåndteringen i Visma sign, men det finnes foreløpig ingen spesifikk tidsplan for disse funksjonene.
Var dette svaret til hjelp? Ja Nei
Send feedback