Hvorfor fikk jeg en faktura for Visma Sign-tjenesten?

Ordrebekreftelsen finnes i Visma Sign-arkivet og sendes også til abonnentens e-postadresse. Visma Sign er en allsidig elektronisk signaturtjeneste. For mer informasjon, besøk https://vismasign.no/ Det finnes tjenestepakker som passer for bedrifter av alle størrelser og pakker kan faktureres årlig eller månedlig. Årspakken faktureres i begynnelsen av lisensperioden, og månedspakken faktureres månedlig etterskuddsvis. Vi tar separat betalt for SMS-meldinger som sendes fra tjenesten.

Hvorfor fakturerer dere for signaturer separat?

Hvis saldoen for signaturpakken overskrides midt i lisensperioden, vil vi fakturere de overskytende signaturene separat på månedsbasis i henhold til det faktiske beløpet. Prisen for signaturer som overstiger pakken, kan sjekkes i prislisten vår for Basic-, Professional- og Business-pakker, og for Enterprise-pakkekunder i kontrakten deres.

Hvorfor fakturerer du for SMS?

Med Visma Sign-tjenesten kan du sende en signaturinvitasjon via SMS. For SMS-meldinger som sendes fra tjenesten, belastes 2 NOK (mva. 0 %) per stykk.

Jeg betalte regningen to ganger, hva gjør jeg?

Overbetalingen på fakturaen allokeres automatisk til fremtidige Visma Sign servicefakturaer. Dette fører ikke til at du tar grep.

Hvordan kontakter jeg Visma Signs faktureringsavdeling?

Fant du ikke svaret på spørsmålet ditt? Du kan sende en e-post til faktureringsteamet på invoicing.sign@visma.com, vi hjelper deg gjerne!

Faktureringsadressen min har endret seg, hva skal jeg gjøre?

Hovedbrukeren av tjenesten kan oppdatere alle bedriftsdata, bortsett fra bedrifts-ID, direkte i Visma Sign-kontoinnstillingene. Dette er også en praktisk måte å oppdatere faktureringsadressen på, og du finner instruksjoner her.

Firmaet mitt er i ferd med å fusjonere, hvordan jobber jeg med en Visma Sign-konto?

I så fall ber vi deg kontakte kundeserviceteamet vårt, som vil veilede deg gjennom autorisasjonen og andre fusjonsrelaterte trinn for Visma Sign-kontoene dine. Det fusjonerende selskapets konto med arkiver og brukere kan overføres til det nye selskapet, og eventuelle overflødige kontoer kan avsluttes.

Hvordan kansellerer jeg Visma Sign-tjenesten?

Oppsigelsestiden er én måned. Oppsigelsesfristen begynner å løpe ved utløpet av den kalendermåneden da oppsigelsen ble gitt. Hvis du ønsker å si opp bedriftens Visma Sign-konto, kan du sende en oppsigelse til vår kundeservice ved å sende en e-post til stotte.sign@visma.com.

Vær oppmerksom på at forskuddsbetalinger ikke kan refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. Hvis du ønsker å si opp din årlige lisens, kan du gjøre det på forhånd. I så fall ber vi deg angi i meldingen din om du ønsker å avslutte kontoen umiddelbart etter oppsigelsesperioden eller først ved utløpet av den gjeldende lisensperioden. I sistnevnte tilfelle vil du fortsatt kunne bruke signaturene som inngår i pakken i lisensperioden.