Hvis signaturen mislykkes, hjelper det vanligvis å tømme nettleserens hurtigbuffer eller prøve en annen nettleser. Visma Sign fungerer vanligvis med alle de vanligste nettleserne, men noen ganger kan nettleserinnstillingene føre til problemer med signaturen. Kontroller også at nettleseren du bruker, er oppdatert til siste versjon.

Problemer med signaturer i Visma Sign-skjemaer

Hvis du er i ferd med å signere et elektronisk skjema via Visma Sign, men signaturen av en eller annen grunn mislykkes, bør du kontrollere følgende punkter:

- at e-postadressene du skriver inn i skjemaet er riktig stavet

- at personnummeret du oppgir i personnummerfeltet i skjemaet, stemmer overens med personnummeret som returneres fra autentiseringskanalen.

- Skjemavinduet skal ikke lukkes før autentiseringen er fullført i en annen fane.

- hvis det legges til vedlegg i skjemaet, kan det hende at vedleggene er i et format som Visma Sign ikke kan håndtere. I så fall kan det hjelpe å gjenskape vedleggene i pdf-format ved hjelp av instruksjonene nedenfor:

1. Åpne filen i en nettleser

2. Klikk på utskriftsalternativet i nettleseren

3. Fra skrivermenyen velger du alternativet "lagre som pdf" og lagrer den nye filen.

4. Legg ved den nye filen i skjemaet