Generelt

Denne policyen for cookies beskriver Visma Solution Oys bruk av cookies når du besøker nettstedet vårt. Hvis du har spørsmål om vår bruk av cookies som ikke besvares av informasjonen nedenfor, vennligst kontakt oss på privacy.solutions@visma.com.

Hva er cookies og hvorfor bruker vi dem?

Cookies, eller informasjonskapsler, er små datafiler som lagres på enheten din via nettleseren når du besøker et nettsted. Cookies hjelper nettstedet med å huske besøket ditt, noe som hjelper nettstedet til å fungere bedre og til å kunne presentere mer interessant og nyttig materiale for deg.

Når du besøker nettstedet vårt, installerer vi visse cookies på enheten din som er nødvendige for at nettstedet skal fungere. Ved å gi ditt samtykke kan vi også bruke cookies eller andre sporingsteknologier for å samle inn informasjon om enheten din og din interaksjon med nettstedet vårt.

Vi bruker for tiden slike cookies til følgende formål:

• Forbedre funksjonaliteten til nettstedet
  • Analyser bruken av nettsiden vår
  • Markedsføring

Nederst i denne policyen finner du en fullstendig liste over hvilke cookies vi bruker og formålene vi bruker dem til.

Innebærer bruk av cookies behandling av personopplysninger?

Avhengig av om besøkende gir oss tillatelse, kan bruk av cookies også omfatte behandling av personopplysninger. All behandling av personopplysninger er underlagt sikkerhets- og personvernstandarder i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Les mer om håndtering av personopplysninger i vår personvernerklæring.

Hvordan kan jeg håndtere og slette cookies?

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til vår bruk av cookies som ikke er strengt nødvendige for at nettstedet skal fungere. Vær oppmerksom på at cookies lar oss gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt, og at blokkering av cookies vil imidlertid påvirke ytelsen til Visma sine nettsider.

Hvis du ønsker å trekke tilbake samtykket ditt, eller på annen måte administrere dine cookies kan du enkelt gjøre det ved å klikke på Cookie-preferanser ›

En cookie er en liten bit av data (tekstfil) som et nettsted - når det besøkes av en bruker - ber nettleseren din å lagre på enheten din for å huske informasjon om deg, for eksempel språkinnstillingene eller innloggingsinformasjonen. Disse cookies er satt av oss og kalles førsteparts cookies. Vi bruker også tredjeparts cookies – som er cookies fra et annet domene enn domenet til nettstedet du besøker – for annonserings- og markedsføringstiltakene våre. Mer spesifikt bruker vi cookies og annen sporingsteknologi til følgende formål:
Helt nødvendige informasjonskapsler
Undergruppe for cookiesInformasjonskapslerBenyttede informasjonskapsler
vismasign.nocookie_been_here_before , OptanonConsent , user_agent , OptanonAlertBoxClosedFørstepart
vismasign.ficookie_been_here_beforeTredjepart
snap.licdn.comln_orTredjepart
Funksjonsbaserte informasjonskapsler
Undergruppe for cookiesInformasjonskapslerBenyttede informasjonskapsler
vismasign.noNPS_EU-47670add_last_seenFørstepart
Målrettede informasjonskapsler
Undergruppe for cookiesInformasjonskapslerBenyttede informasjonskapsler
vismasign.no_fbp , _uetsid , ln_or , _omappvp , _omappvsFørstepart
c.bing.comSRM_BTredjepart
krxd.net_kuid_, e_MxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxTredjepart
twitter.compersonalization_idTredjepart
vismasign.fiVismaSignPageCountTredjepart
www.facebook.comTredjepart
linkedin.comlidc, AnalyticsSyncHistory, UserMatchHistory, bcookieTredjepart
doubleclick.netIDE, test_cookieTredjepart
readpeak.comREADPEAKBIDTredjepart
adnxs.comanj, uuid2Tredjepart
Analyse informasjonskapsler
Undergruppe for cookiesInformasjonskapslerBenyttede informasjonskapsler
vismasign.no_ga , _uetvid , _ga_xxxxxxx , _gid , _gclxxxx , traffic_source , handl_url , handl_ref_domain , _clck , handl_url_base , gdprConsent , handl_landing_page , _clsk , gaclientid , handlID , organic_source , organic_source_str , handl_ref , handl_original_ref , _hjSession_xxxxxx , _hjAbsoluteSessionInProgress , _hjFirstSeenFørstepart
clarity.msMUIDTredjepart
c.clarity.msANONCHKTredjepart