Vår elektronisk signeringsfunksjon kan integreres i programvaren og netttjenestene dine ved hjelp av Visma Sign API v1 programmeringsgrensesnitt.

Gjør deg kjent med grensesnittbeskrivelsen og programvareeksempler her.

Ta kontakt med Partner Support hvis du ønsker å komme i gang med implementering av integrasjonen slik at vi kan få vite nøyaktig hva du trenger. Vi vil deretter hjelpe deg videre på veien. Kontakt Partner Support for mer informasjon om Visma Sign API og vårt partnerprogram.

Visma Sign Partner Support

kumppanit.sign@visma.com