Med SharePoint-integrering kan du lagre dokumenter i SharePoint for signaturer. Her er instruksjonene for en administrator for å komme i gang med SharePoint-integrering.

1. Opprett en ny mappe i Visma Sign

2. Velg «Programvaretilkoblinger» i organisasjonsinnstillingene.

3. Klikk på «Legg til ny integrasjon» og velg «SharePoint Online» fra listen.

4. Gi integrasjonen et navn, velg en mappe fra listen, og skriv inn navnet på SharePoint-mappen din i feltet «Folder Path».

5. Lagre integrasjonen og logg inn på Microsoft-systemet

6. Velg SharePoint-området der målmappen er plassert.

Fra da av vil alle dokumenter som er lagret i Visma Sign-mappen du har angitt, automatisk bli overført etter signering til SharePoint-mappen du har valgt.

Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy