Når du lagrer et nytt skjema i fanen Distribuere, vil du motta en melding til e-postadressen du har angitt i Visma Sign-innstillingene, med en lenke som gir deg tilgang til og mulighet til å redigere skjemaet senere.

Lagre meldingen, da lenken i meldingen gjør at du kan åpne skjemaet i redigeringsmodus og gjøre endringer i skjemaet.

Hvem kan redigere skjemaet?

Retten til å redigere et skjema er alltid knyttet til brukeren som har opprettet det, så vær oppmerksom på at det bare er brukeren som har opprettet skjemaet, som kan gjøre endringer i det.