fanen Innstillinger kan du angi mappen der skjemaene skal lagres.

Du kan velge alle mappene i Visma Sign-kontoen din som skjemaskaperen har tilgang til.

Tips! Hvis du ønsker å gi enkelte brukere tilgang kun til skjemaer i bedriftskontoen din, kan du opprette en egen gruppe brukere i Visma Sign-innstillingene som kun har tilgang til mappen der skjemaene lagres.