Du må være registrert som bruker i Visma Sign for minst én bedrift for å kunne opprette og redigere skjemaer. Dette betyr at denne tjenesten er ikke tilgjengelig for privatpersoner.

Webskjema er et verktøy som er enkelt å bruke og hjelper deg med oppretting av skjemaer som har elektronisk signeringsfunksjon.

Disse ferdige skjemaene kan sendes som en link eller legges inn på nettsiden din ved hjelp av iframe-teknikk. Signerte skjemaer sendes som PDF-filer både til den e-postadressen du har angitt og til underskriverens e-postadresse. I tillegg lagres signerte skjemaer i Visma Sign-arkivet.

Når du har logget deg inn på Visma Sign, finner du skjemaverktøyet under Lag et skjema i hovedmenyen, eller i en lenke du har mottatt separat.