Retten til å redigere et skjema er alltid knyttet til den brukeren som har opprettet skjemaet. Hvis du vil redigere et skjema for bedriften din som du ikke har opprettet selv, bør du be den rette personen om å gjøre de nødvendige endringene.

Hva om vi ønsker å endre redigeringstillatelsen?

Som nevnt er det bare én person som kan redigere skjemaet, men ikke vær redd. Hvis det er nødvendig, kan du lage en kopi av skjemaet og dele den nye kopien med for eksempel en kollega. På denne måten kan man lagre et nytt skjema som er identisk med det forrige. Det nye skjemaet vil da også ha en egen utfyllings-/forhåndsvisningslenke, samt en iFrame-kode.

Hva skjer hvis personen som har opprettet skjemaet, ikke lenger jobber i bedriften?

Hvis brukeren fjernes fra firmakontoen, vil han/hun ikke lenger kunne redigere skjemaene til det aktuelle firmaet, selv om han/hun har opprettet dem. I en slik situasjon kan kundeserviceteamet vårt lage en kopi av skjemaet og distribuere en ny kopi til deg. I en slik situasjon kan bedriftens hovedbruker kontakte tuki.sign@visma.com.