Husker du ikke passordet ditt?

Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du gå til https://sign.visma.net/fi/login og klikke på knappen Glemt passordet? Da kan du opprette et nytt passord via sterk autentisering, og du kan logge inn på kontoen din med en kombinasjon av brukernavn og passord.

Husker du ikke brukernavnet ditt?

Hvis du er usikker på brukernavnet ditt eller om du fortsatt har Visma Sign-legitimasjon, kan du registrere deg for Visma Sign som enkeltperson på https://sign.visma.net/fi/register, der du må fylle ut opplysningene dine. Det spiller ingen rolle om du allerede har en konto - når du registrerer deg på nytt, blir du omdirigert til det samme gamle miljøet med sterk autentisering. På denne måten kan du oppdatere brukernavn og passord på én gang.

Hvis du har vært bedriftsbruker, må du være oppmerksom på at når du registrerer deg på nytt, trenger du ikke å fylle ut opplysningene om en eventuell bedriftskonto, dvs. at alternativet "Jeg ønsker også å registrere et selskap/en enhet" ikke skal velges. Tjenesten identifiserer deg ved hjelp av sterk autentisering, og kobler deg automatisk til den potensielle bedriftskontoen. Ingen av dine gamle innstillinger, rettigheter og dokumenter vil gå tapt.

Brukernavn og passord stemmer ikke overens?

Hvis du får denne feilmeldingen, betyr det at en av de to opplysningene er feil. I så fall, se instruksjonene ovenfor.