Kommer du inte ihåg ditt lösenord?

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du gå till https://sign.visma.net/fi/login och klicka på knappen Glömt ditt lösenord? Detta gör att du kan skapa ett nytt lösenord för dig själv via stark autentisering och du kan logga in på ditt konto med en kombination av användarnamn + lösenord.


Kommer du inte ihåg ditt användarnamn?

Om du är osäker på ditt användarnamn eller om du fortfarande har Visma Sign-uppgifter kan du registrera dig för Visma Sign som enskild person på https://sign.visma.net/fi/register, där du ska fylla i dina uppgifter. Det spelar ingen roll om du redan har ett konto - omregistrering kommer att omdirigera dig till samma gamla miljö med stark autentisering. På så sätt kan du uppdatera ditt användarnamn och lösenord på en och samma gång.

Om du har varit företagsanvändare, observera att du inte behöver fylla i uppgifterna för något företagskonto när du registrerar dig på nytt, dvs. alternativet "Jag vill också registrera ett företag/en enhet" ska inte väljas. Tjänsten kommer att identifiera dig genom stark autentisering och automatiskt länka dig till det potentiella företagskontot också. Inga av dina gamla inställningar, rättigheter eller dokument kommer att gå förlorade. 


Användarnamn och lösenord matchar inte?

Om du får det här felmeddelandet betyder det att en av de två uppgifterna är felaktig. Se i så fall instruktionerna ovan.


Den här artikeln har översatts med hjälp av ett AI-baserat översättningsverktyg.Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.